Logowanie
Nie masz u nas konta?
Zarejestruj się!
Korzystaj ze wszystkich przywilejów
Aktywacja konta
Przypomnij hasło
  lub
Rejestracja
* dane wymagane
Co zyskujesz?
Dostęp do historii zamówień
Darmowy transport zakupów
powyżej 250zł
Skrócenie procedury zamówienia dzięki wyeliminowaniu konieczności wypełniania formularzy danych
Śledzenie statusu zamówień
Nie masz zainstalowanego flash
player-a, kliknij aby pobrać
Twoje zakupy
brak produktów w koszyku
Łączna cena:
0,00
eCardMaster CardVisaPayPal
Klipy
Leniwiec
Moje Miasto
Klip promujący album "RAJ"
Gaba Kulka
Jeszcze
Akurat
Miłość
ØRGANEK
O, matko!
Helloween
My God-Given Right
Cradle Of Filth
Right Wing Of The...
Korpiklaani
Pilli On Pajusta...
Behemoth
Messe Noire
Thy Disease
Global Technocratic...
Agnostic Front
'The American Dream...
DICK4DICK
Dick4Dick powstali w Trójmieście w roku 2004. Początkowo formacja skupiała się na działalności artystyczno performerskiej, jednak z czasem ich aktywność skoncentrowała się głownie na muzyce.

Sami siebie opisali w taki sposób: "Zespół wykorzystuje różne gatunki muzyczne, aby tworzyć z nich swój własny język muzyczno-wizualny, a jedynym akceptowalnym aksjomatem w ich działaniu jest zmiana. [...] Zmiany obrazują pełną swobodę artystycznej wypowiedzi grupy, skutecznie wymykającej się jednoznacznym próbom zaszufladkowania".
W skład zespołu wchodzą obecnie: Bobby Dick - gitara, wokal, elektronika; N.G.A. Dick - gitara basowa, wokal, elektronika; Jacques Le Dick - perkusja, elektronika; Wet Dick Jr - video, performance.
Pierwsze wydawnictwo Dick4Dick „Silver Ballads” pojawiło się w sklepach w roku 2005. Rok później singiel „Dick’s Back In Town” został wydany przez własny label Dickie Dreams Rec. Ta sama wytwórnia wypuściła płytę „Grey Album” w roku 2008. Wtedy też zaczęła się współpraca trójmiejskich muzyków z firmą Mystic Production. W barwach tej wytwórni pojawiło się ekskluzywne DVD „Legendary Dick4Dick” i najnowszy album „Summer Remains”. Z tej ostatniej płyty pochodzi największy jak dotychczas przebój Dicków, piosenka „Hollywood”.
Bezpośrednio po wydaniu „Summer Remains” Dick 4Dick wyruszyli w słynną trasę Trójka Tour u boku Czesław Śpiewa i Gaby Kulki.
Dyskografia
2010
Who's Afraid Of
2010-11-08
2009
Summer Remains
2009-10-05
Legendary Dick4Dick (CD+DVD)
2009-04-14
2008
Grey Album
2008-05-05
Nowości
PAWEŁ DOMAGAŁA-1984 + Autograf / PRE-ORDER Premiera: 16.11.2018
1984 + Autograf / PRE-ORDER Premiera: 16.11.2018
CORROSION OF CONFORMITY-No Cross No Crown LTD Digipak
No Cross No Crown LTD Digipak
LAO CHE-Wiedza O Społeczeństwie
Wiedza O Społeczeństwie
 
BOKKA-Life On Planet B PRE-ORDER Premiera: 20.04.2018
Life On Planet B PRE-ORDER Premiera: 20.04.2018
TESTAMENT-Demonic Digipak REEDYCJA
Demonic Digipak REEDYCJA
Polecamy
VIRGIN SNATCH-We Serve No One Digipak PROMOCJA
We Serve No One Digipak PROMOCJA
© Mystic Production 2005-2018. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Obsługa informatyczna:
Facebook