Logowanie
Nie masz u nas konta?
Zarejestruj się!
Korzystaj ze wszystkich przywilejów
Aktywacja konta
Przypomnij hasło
  lub
Rejestracja
* dane wymagane
Co zyskujesz?
Dostęp do historii zamówień
Darmowy transport zakupów
powyżej 250zł
Skrócenie procedury zamówienia dzięki wyeliminowaniu konieczności wypełniania formularzy danych
Śledzenie statusu zamówień
Nie masz zainstalowanego flash
player-a, kliknij aby pobrać
Twoje zakupy
brak produktów w koszyku
Łączna cena:
0,00
eCardMaster CardVisaPayPal
Klipy
Leniwiec
Moje Miasto
Klip promujący album "RAJ"
Gaba Kulka
Jeszcze
Akurat
Miłość
ØRGANEK
O, matko!
Helloween
My God-Given Right
Cradle Of Filth
Right Wing Of The...
Korpiklaani
Pilli On Pajusta...
Behemoth
Messe Noire
Thy Disease
Global Technocratic...
Agnostic Front
'The American Dream...
DICK4DICK
Dick4Dick powstali w Trójmieście w roku 2004. Początkowo formacja skupiała się na działalności artystyczno performerskiej, jednak z czasem ich aktywność skoncentrowała się głownie na muzyce.

Sami siebie opisali w taki sposób: "Zespół wykorzystuje różne gatunki muzyczne, aby tworzyć z nich swój własny język muzyczno-wizualny, a jedynym akceptowalnym aksjomatem w ich działaniu jest zmiana. [...] Zmiany obrazują pełną swobodę artystycznej wypowiedzi grupy, skutecznie wymykającej się jednoznacznym próbom zaszufladkowania".
W skład zespołu wchodzą obecnie: Bobby Dick - gitara, wokal, elektronika; N.G.A. Dick - gitara basowa, wokal, elektronika; Jacques Le Dick - perkusja, elektronika; Wet Dick Jr - video, performance.
Pierwsze wydawnictwo Dick4Dick „Silver Ballads” pojawiło się w sklepach w roku 2005. Rok później singiel „Dick’s Back In Town” został wydany przez własny label Dickie Dreams Rec. Ta sama wytwórnia wypuściła płytę „Grey Album” w roku 2008. Wtedy też zaczęła się współpraca trójmiejskich muzyków z firmą Mystic Production. W barwach tej wytwórni pojawiło się ekskluzywne DVD „Legendary Dick4Dick” i najnowszy album „Summer Remains”. Z tej ostatniej płyty pochodzi największy jak dotychczas przebój Dicków, piosenka „Hollywood”.
Bezpośrednio po wydaniu „Summer Remains” Dick 4Dick wyruszyli w słynną trasę Trójka Tour u boku Czesław Śpiewa i Gaby Kulki.
Dyskografia
2010
Who's Afraid Of
2010-11-08
2009
Summer Remains
2009-10-05
Legendary Dick4Dick (CD+DVD)
2009-04-14
2008
Grey Album
2008-05-05
Nowości
TAAKE-Kong Vinter  Digipak
Kong Vinter Digipak
PIOTR BUKARTYK-Ja, Wolny Człowiek PRE-ORDER Premiera: 08.12.2017
Ja, Wolny Człowiek PRE-ORDER Premiera: 08.12.2017
CANNIBAL CORPSE-Red Before Black LTD First Ed. 2CD Digipak
Red Before Black LTD First Ed. 2CD Digipak
 
BJORK-Utopia LTD Digipak PRE-ORDER Premiera 24.11.2017
Utopia LTD Digipak PRE-ORDER Premiera 24.11.2017
U2-The Blackout LTD LP [SINGIEL'12] -RECORD STORE DAY BLACK FRIDAY- PRE-ORDER Premiera: 24.11.2017
The Blackout LTD LP [SINGIEL'12] -RECORD STORE DAY BLACK FRIDAY- PRE-ORDER Premiera: 24.11.2017
DESTRUCTION-Thrash Anthems II PRE-ORDER Premiera: 10.11.2017
Thrash Anthems II PRE-ORDER Premiera: 10.11.2017
Polecamy
BABYMETAL-Metal Resistance KAMPANIA CENOWA EAR MUSIC: 30.12.2017 - 30.12.2017
Metal Resistance KAMPANIA CENOWA EAR MUSIC: 30.12.2017 - 30.12.2017
VIRGIN SNATCH-We Serve No One Digipak PROMOCJA
We Serve No One Digipak PROMOCJA
DEEP PURPLE-Now What? KAMPANIA CENOWA EAR MUSIC
Now What? KAMPANIA CENOWA EAR MUSIC
© Mystic Production 2005-2017. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Obsługa informatyczna:
Facebook