Logowanie
Nie masz u nas konta?
Zarejestruj się!
Korzystaj ze wszystkich przywilejów
Aktywacja konta
Przypomnij hasło
  lub
Rejestracja
* dane wymagane
zaznaczenie klauzuli 2 i 3 jest dobrowolne, ale konieczne w celu otrzymania od nas informacji marketingowych
Co zyskujesz?
Dostęp do historii zamówień
Darmowy transport zakupów
powyżej 250zł
Skrócenie procedury zamówienia dzięki wyeliminowaniu konieczności wypełniania formularzy danych
Śledzenie statusu zamówień
Nie masz zainstalowanego flash
player-a, kliknij aby pobrać
Twoje zakupy
brak produktów w koszyku
Łączna cena:
0,00
eCardMaster CardVisaPayPal
Klipy
Leniwiec
Moje Miasto
Klip promujący album "RAJ"
Gaba Kulka
Jeszcze
Akurat
Miłość
ØRGANEK
O, matko!
Helloween
My God-Given Right
Cradle Of Filth
Right Wing Of The...
Korpiklaani
Pilli On Pajusta...
Behemoth
Messe Noire
Thy Disease
Global Technocratic...
Agnostic Front
'The American Dream...
JULIA MARCELL

Julia Marcell – wokalistka, kompozytorka, autorka tekstów, multi-instrumentalistka. Zaczęło być o niej głośno w 2007r., kiedy z pomocą internautów zebrała fundusze na wydanie swojego pierwszego albumu „It Might Like You”. W październiku 2011 r. ukazał się jej drugi album „June”. Wydawnictwa te zostały docenione przez publiczność, dziennikarzy oraz ludzi związanych z kulturą, nie tylko w Polsce – ukazały się również w Niemczech, Austrii i Szwajcarii. W październiku 2014 ukazała się trzecia płyta pt. „Sentiments” - najbardziej osobista z dotychczasowych wydawnictw.
W 2011 roku Julia została uhonorowana „Nagrodą Artystyczną Miasta Torunia im. Grzegorza Ciechowskiego”.
Artystka została również laureatką Paszportu Polityki 2011 w kategorii "Muzyka Popularna". Jak można przeczytać w uzasadnieniu jest to "nagroda za udowodnienie, że karierę w muzyce pop można robić samodzielnie i na własnych zasadach. Za w pełni autorskie i nowoczesne podejście do tworzenia muzyki".
Wyboru dokonali:
Grzegorz Brzozowicz, dziennikarz muzyczny; Jacek Cieślak, „Rzeczpospolita”; Rafał Księżyk, „Playboy”; Piotr Lewandowski, popupmusic.pl; Piotr Metz, „Machina”; Robert Sankowski, „Gazeta Wyborcza”; Marek Sierocki, „Teleexpress”; Jarek Szubrycht, „Przekrój”, T-Mobile Music; Agnieszka Szydłowska, Polskie Radio III; Kuba Wojewódzki, TVN

Dyskografia
2014
Sentiments
2014-10-06
2012
It Might Like You - reedycja
2012-03-23
2011
June
2011-10-03
Nowości
DEEP PURPLE-Now What? PROMOCJA EDEL
Now What? PROMOCJA EDEL
NIGHTWISH: WE WERE HERE + AUTOGRAFY ZESPOŁU !! [ILOSĆ SZTUK OGRANICZONA]
Angielskie tłumaczenie książki o zespole już dostępne! Od swojego powstania w roku 1996...
SLAYER-Repentless LTD CD+BLU RAY Digibook  KAMPANIA CENOWA NB! [od 01.12.2018 do 30.03.2019]
Repentless LTD CD+BLU RAY Digibook KAMPANIA CENOWA NB! [od 01.12.2018 do 30.03.2019]
 
SOILWORK-Verkligheten LTD Digipak PRE-ORDER Premiera: 11.01.2019
Verkligheten LTD Digipak PRE-ORDER Premiera: 11.01.2019
BLACK RIVER LTD ZESTAW 3CD Box+T SHIRT PRE-ORDER Premiera: 25.01.2019
Zestaw zwiewrający 3-płytowy box z dotychczasowym dorobkiem Black River + gustowny...
ACCEPT-Symphonic Terror - Live At Wacken 2017 BLU RAY+2CD DIGI
Symphonic Terror - Live At Wacken 2017 BLU RAY+2CD DIGI
Polecamy
NIGHTWISH: WE WERE HERE + AUTOGRAFY ZESPOŁU !! [ILOSĆ SZTUK OGRANICZONA]
Angielskie tłumaczenie książki o zespole już dostępne! Od...
MACHINE HEAD-Catharsis LTD CD+DVD Digipak KAMPANIA CENOWA NB! [od 01.12.2018 do 30.03.2019]
Catharsis LTD CD+DVD Digipak KAMPANIA CENOWA NB! [od 01.12.2018 do 30.03.2019]
SLAYER-Repentless LTD CD+BLU RAY Digibook  KAMPANIA CENOWA NB! [od 01.12.2018 do 30.03.2019]
Repentless LTD CD+BLU RAY Digibook KAMPANIA CENOWA NB! [od 01.12.2018 do 30.03.2019]
© Mystic Production 2005-2019. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Obsługa informatyczna:
Facebook