Logowanie
Nie masz u nas konta?
Zarejestruj się!
Korzystaj ze wszystkich przywilejów
Aktywacja konta
Przypomnij hasło
  lub
Rejestracja
* dane wymagane
Co zyskujesz?
Dostęp do historii zamówień
Darmowy transport zakupów
powyżej 250zł
Skrócenie procedury zamówienia dzięki wyeliminowaniu konieczności wypełniania formularzy danych
Śledzenie statusu zamówień
Nie masz zainstalowanego flash
player-a, kliknij aby pobrać
Twoje zakupy
brak produktów w koszyku
Łączna cena:
0,00
eCardMaster CardVisaPayPal
Klipy
Leniwiec
Moje Miasto
Klip promujący album "RAJ"
Gaba Kulka
Jeszcze
Akurat
Miłość
ØRGANEK
O, matko!
Helloween
My God-Given Right
Cradle Of Filth
Right Wing Of The...
Korpiklaani
Pilli On Pajusta...
Behemoth
Messe Noire
Thy Disease
Global Technocratic...
Agnostic Front
'The American Dream...
JULIA MARCELL

Julia Marcell – wokalistka, kompozytorka, autorka tekstów, multi-instrumentalistka. Zaczęło być o niej głośno w 2007r., kiedy z pomocą internautów zebrała fundusze na wydanie swojego pierwszego albumu „It Might Like You”. W październiku 2011 r. ukazał się jej drugi album „June”. Wydawnictwa te zostały docenione przez publiczność, dziennikarzy oraz ludzi związanych z kulturą, nie tylko w Polsce – ukazały się również w Niemczech, Austrii i Szwajcarii. W październiku 2014 ukazała się trzecia płyta pt. „Sentiments” - najbardziej osobista z dotychczasowych wydawnictw.
W 2011 roku Julia została uhonorowana „Nagrodą Artystyczną Miasta Torunia im. Grzegorza Ciechowskiego”.
Artystka została również laureatką Paszportu Polityki 2011 w kategorii "Muzyka Popularna". Jak można przeczytać w uzasadnieniu jest to "nagroda za udowodnienie, że karierę w muzyce pop można robić samodzielnie i na własnych zasadach. Za w pełni autorskie i nowoczesne podejście do tworzenia muzyki".
Wyboru dokonali:
Grzegorz Brzozowicz, dziennikarz muzyczny; Jacek Cieślak, „Rzeczpospolita”; Rafał Księżyk, „Playboy”; Piotr Lewandowski, popupmusic.pl; Piotr Metz, „Machina”; Robert Sankowski, „Gazeta Wyborcza”; Marek Sierocki, „Teleexpress”; Jarek Szubrycht, „Przekrój”, T-Mobile Music; Agnieszka Szydłowska, Polskie Radio III; Kuba Wojewódzki, TVN

Dyskografia
2014
Sentiments
2014-10-06
2012
It Might Like You - reedycja
2012-03-23
2011
June
2011-10-03
Nowości
TAAKE-Kong Vinter  Digipak
Kong Vinter Digipak
PIOTR BUKARTYK-Ja, Wolny Człowiek PRE-ORDER Premiera: 08.12.2017
Ja, Wolny Człowiek PRE-ORDER Premiera: 08.12.2017
CANNIBAL CORPSE-Red Before Black LTD First Ed. 2CD Digipak
Red Before Black LTD First Ed. 2CD Digipak
 
BJORK-Utopia LTD Digipak PRE-ORDER Premiera 24.11.2017
Utopia LTD Digipak PRE-ORDER Premiera 24.11.2017
U2-The Blackout LTD LP [SINGIEL'12] -RECORD STORE DAY BLACK FRIDAY- PRE-ORDER Premiera: 24.11.2017
The Blackout LTD LP [SINGIEL'12] -RECORD STORE DAY BLACK FRIDAY- PRE-ORDER Premiera: 24.11.2017
DESTRUCTION-Thrash Anthems II PRE-ORDER Premiera: 10.11.2017
Thrash Anthems II PRE-ORDER Premiera: 10.11.2017
Polecamy
BABYMETAL-Metal Resistance KAMPANIA CENOWA EAR MUSIC: 30.12.2017 - 30.12.2017
Metal Resistance KAMPANIA CENOWA EAR MUSIC: 30.12.2017 - 30.12.2017
VIRGIN SNATCH-We Serve No One Digipak PROMOCJA
We Serve No One Digipak PROMOCJA
DEEP PURPLE-Now What? KAMPANIA CENOWA EAR MUSIC
Now What? KAMPANIA CENOWA EAR MUSIC
© Mystic Production 2005-2017. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Obsługa informatyczna:
Facebook