Nie masz u nas konta?
Zarejestruj się!
Korzystaj ze wszystkich przywilejów
Aktywacja konta
Przypomnij hasło
* dane wymagane
zaznaczenie klauzuli 2 i 3 jest dobrowolne, ale konieczne w celu otrzymania od nas informacji marketingowych
Co zyskujesz?
Dostęp do historii zamówień
Darmowy transport zakupów
powyżej 250zł
Skrócenie procedury zamówienia dzięki wyeliminowaniu konieczności wypełniania formularzy danych
Śledzenie statusu zamówień
Poleć znajomemu
Nie masz zainstalowanego flash
player-a, kliknij aby pobrać
Twoje zakupy
brak produktów w koszyku
Łączna cena:
eCardMaster CardVisaPayPal
Moje Miasto
Klip promujący album "RAJ"
Gaba Kulka
O, matko!
My God-Given Right
Cradle Of Filth
Right Wing Of The...
Pilli On Pajusta...
Messe Noire
Thy Disease
Global Technocratic...
Agnostic Front
'The American Dream...
A Whole Lotta.. Jerry Lewis - The Definitive Retrospective 4CD Digi BOX
Rok wydania:2012
Nośnik:Płyty CD
108,00 zł
Do koszyka
Utwory na płycie
CD 1:
1. Crazy Arms
2. Whole Lotta Shakin' Goin' On
3. Great Balls Of Fire
4. You Win Again
5. Breathless
6. High School Confidential
7. Lewis Boogie
8. Break Up
9. I'll Sail My Ship Alone
10. Lovin' Up A Storm
11. What'd I Say
12. Cold Cold Heart
13. Hit The Road Jack
14. Pen And Paper
15. I'm On Fire
16. She Was My Baby (He Was My Friend)
17. High Heel Sneakers
18. Just In Time
19. Baby, Hold Me Close
20. I Believe In You
21. Green Green Grass Of Home
22. Baby (You've Got What It Takes) - Lewis, Jerry Lee / Lewis, Linda Gail
23. Detroit City
24. Rockin' Jerry Lee
25. Memphis Beat
26. Big Boss Man
27. It's A Hang Up Baby
28. Turn On Your Love Light
29. Shotgun Man
CD 2:
1. Another Place, Another Time
2. Walking The Floor Over You
3. I'm A Lonesome Fugitive
4. What's Made Milwaukee Famous (Has Made A Loser Out Of Me)
5. She Still Comes Around (To Love What's Left Of Me)
6. To Make Love Sweeter For You
7. There Stands The Glass
8. Don't Let Me Cross Over - Lewis, Jerry Lee / Lewis, Linda Gail
9. Jackson - Lewis, Jerry Lee / Lewis, Linda Gail
10. One Has My Name (The Other Has My Heart)
11. Invitation To Your Party
12. Earth Up Above - Lewis, Jerry Lee / Lewis, Linda Gail
13. She Even Woke Me Up To Say Goodbye
14. One Minute Past Eternity
15. Roll Over Beethoven - Lewis, Jerry Lee / Lewis, Linda Gail
16. Working Man's Blues
17. Wine Me Up
18. Once More With Feeling
19. I Can't Seem To Say Goodbye
20. There Must Be More To Love Than This
21. Waiting For A Train
22. In Loving Memories
23. Sweet Georgia Brown
24. Touching Home
25. When He Walks On You (Like You Have Walked On Me)
26. Would You Take Another Chance On Me
27. Me And Bobby Mcgee
28. Thirteen At The Table
CD 3:
1. Chantilly Lace
2. Think About It Darlin'
3. Walk A Mile In My Shoes
4. Lonely Weekends
5. Me And Jesus - Lewis, Jerry Lee / Lewis, Linda Gail
6. Who's Gonna Play This Old Piano
7. No Honky Tonks In Heaven
8. No Traffic Out Of Abilene
9. No More Hanging On
10. Drinkin' Wine Spo-Dee-O-Dee
11. Bad Moon Rising
12. Juke Box
13. No Headstone On My Grave
14. Sometimes A Memory Ain't Enough
15. Ride Me Down Easy
16. I'm Left, You're Right, She's Gone
17. Just A Little Bit
18. Big Blue Diamonds
19. Tell Tale Signs
20. He Can't Fill My Shoes
21. Honey Hush
22. I Can Still Hear The Music In The Restroom
23. House Of Blue Lights
24. Boogie Woogie Country Man
25. A Damn Good Country Song
CD 4:
1. Don't Boogie Woogie
2. I Can't Keep My Hands Off You
3. I Don't Want To Be Lonely Tonight
4. Let's Put It Back Together Again
5. Jerry Lee's Rock'n'roll Revival Show
6. The Closest Thing To You
7. Middle Age Crazy
8. Tennessee Saturday Night
9. Come On In
10. I'll Find It Where I Can
11. I Hate You
12. Rockin' My Life Away
13. I Wish I Was Eighteen Again
14. Who Will The Next Fool Be
15. When Two Worlds Collide
16. Over The Rainbow
17. Thirty-Nine And Holding
18. I'm So Lonesome I Could Cry
19. My Fingers Do The Talkin'
20. Come As You Were
21. Honky Tonk Rock'n'roll Piano Man
22. Why You Been Gone So Long
23. Sixteen Candles - Lewis, Jerry Lee / Cash, Johnny / Orbison, Roy / Perkins, Carl
24. Wild One - Lewis, Jerry Lee / Kemper, David / Mcgee, Gerald
JERRY LEE LEWIS - A Whole Lotta.. Jerry Lewis - The Definitive Retrospective 4CD Digi BOX
Poleć płytę znajomemu
Inne produkty zespołu
The Killer 3CD METAL BOX
33,00 zł
Do koszyka
ME AND THAT MAN New Man, New Songs, Same Shit Vol. 1 LTD ZESTAW CD+T SHIRT+AUTOGRAF PRE-ORDER Premiera: 27.03.2020
Limitowany zestaw: CD (DIGIBOOK: 48 stronicowy booklet, hardcover)+T SHIRT! Tracklista: 1. Run...
Cell-0 DIGIBOOK PRE-ORDER Premiera: 21.01.2020
ME AND THAT MAN-New Man, New Songs, Same Shit Vol. 1 DIGIBOOK [48 stron, hardcover] PRE-ORDER Premiera 27.03.2020
New Man, New Songs, Same Shit Vol. 1 DIGIBOOK [48 stron, hardcover] PRE-ORDER Premiera 27.03.2020
Brothers Of Metal-Emblas Saga DIGIPAK
Emblas Saga DIGIPAK
Metal Division DIGIPAK
JULIA MARCELL-Skull Echo + AUTOGRAF PRE ORDER Premiera: 24.01.2020
Skull Echo + AUTOGRAF PRE ORDER Premiera: 24.01.2020
MTV Unplugged Digipak -PROMOCJA PIAS-
© Mystic Production 2005-2020. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Obsługa informatyczna: